Menteşe Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısında konuşan Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, “Muğla’da tüm siyasi partiler, Türkiye’ye örnek bir şekilde bugüne kadar huzur ve barış içinde, birbirlerine centilmenlik göstererek güzel bir çalışma yapıyorlar. Temennimiz, bu çalışmanın 14 Mayıs’a kadar devam etmesidir” dedi.
Menteşe Belediyesi Mayıs ayı meclis toplantısı bugün Konakaltı İskender Alper Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Toplantı öncesinde 14 Mayıs’ta yapılacak olan Genel Seçimlere ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, şöyle konuştu:
“14 mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi var. Muğla’da tüm siyasi partiler, Türkiye’ye örnek bir şekilde bugüne kadar huzur ve barış içinde, birbirlerine centilmenlik göstererek güzel bir çalışma yapıyorlar. Temennimiz, bu çalışmanın 14 Mayıs’a kadar devam etmesi ve herkesin sandığa gitmesi. Çünkü sandığa gitmek, sandığa sahip çıkmak önemli. Sandıktan kim çıkarsa da 100 yılda olduğu gibi seçimle gelen, bu ülkeyi yönetir diye düşünüyorum. Bunun en güzel örneği İsmet İnönü seçimi kaybettiğinde en güzel şekilde gidip ayrağı teslim etmiştir. Bu durum, benim için demokrasi sınavının en güzel cevalarından biridir.”
Haber :Hakan Canel
Bu haber 7 kez okundu.
