Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

O kadın serbest bırakıldı

Muğla’nın Milas ilçesinde depremzede vatandaşlar yararına toplanan yardım malzemelerini evine

Muğla’nın Milas ilçesinde depremzede vatandaşlar yararına toplanan yardım malzemelerini evine götürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan kadın adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


Muğla’nın Milas ilçesinde, depremzedelere yönelik yardım toplama ve dağıtım işlerinde görevli 44 yaşındaki F.T. isimli kadın, toplanan malzemeleri evine götürdüğü gerekçesiyle önceki gün gözaltına alındı. Hakim karşısına çıkan kadın, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Milas Belediyesi Sosyal Hizmet Birimi’nde depremzedelere yönelik yardım toplama ve dağıtım işlerinde görevli bir F.T. adlı kişinin, ihtiyaç sahiplerine dağıtılması gereken yaşamsal malzemeleri evine götürdüğü bilgisine ulaştı.

‘HIRSIZLIK ve GÜVENİ KÖTÜYE KULLANMA’ SUÇLAMASIYLA GÖZALTINA ALINDI
Emniyet güçleri tarafından, söz konusu kadının evinde yapılan aramada depremzedelere verilmek üzere toplanan çok sayıda yorgan, battaniye, el feneri, çorap, tuvalet kağıdı, hijyen malzemesi gibi ürünler ele geçirildi. F.T., polis tarafından ‘hırsızlık ve güveni kötüye kullanma’ suçlamasıyla dün gözaltına alındı.

SERBET BIRAKILDI
F.T. isimli kadın emniyetteki işlemlerinin ardından dün sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Haber :Volkan Yıldız

Bu haber 7 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Marmaris'te kavga ihbarı üzerine bölgeye giden yunus timleri, şüpheli bir
Sıradaki Haber Kavga ihbarına giden polis torbalarca uyuşturucu yakaladı