Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kadem Mete Milas ve Yatağan’da çalışmalarını sürdürdü

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Milas ve Yatağan’da

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, Milas ve Yatağan’da 14 Mayıs genel seçimleri çalışmasını sürdürdü.


AK Parti Muğla Milletvekili 1. Sıra Adayı Kadem Mete, Milas Seçim Koordinasyon Merkezince hazırlanan program çerçevesinde, Milas Ziraat Odası, Milas Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, başkanlarla sohbet edip hasbihal etti. Muhtarların taleplerini dinledi.
Milliyetçi Hareket Partisince düzenlenen iftara katılan Mete, davetlilere hayırlı iftarlar diledi. MHP Muğla Milletvekili Adayı Özlem Balcı ile iftarını açtı.
Mete, Ortaköy, Akkovanlık, Çallı ve Olukbaşı mahallelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Yatağan’da ilk olarak Yatağan Belediyesini ziyaret eden Mete, birim çalışanlarına kolaylıklar diledi. Başkan Mustafa Toksöz ile de sohbet ederek ilçe ve belediye hakkında bilgi aldı.
Muhtarlarla toplantı da gerçekleştiren Kadem Mete, muhtarın taleplerini dinledi. Bir esnafın işyerinin açılışına da katılan Mete açılış kurdelasını kesti.
Milletvekili Mete, esnaf ziyaretinin ardından sırasıyla Şoförler Odası, TES-İŞ Sendikası, MADEN-İŞ Sendikası, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Esnaf Kefalet Kooperatifi ziyaretleri yaparak başkan ve üyelerle sohbet edip taleplerini dinledi.
Yatağan seçim bürosunun açılışını da yapan Mete, çarşıda esnaf ziyareti yaptı.
AK Parti Yatağan Kadın Kollarınca düzenlenen programa da katılan Mete’nin Yatağan programı gençlerle buluşma etkinliğiyle sona erdi.

Haber :Ferdi Yavuz

Bu haber 8 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Marmaris'te kavga ihbarı üzerine bölgeye giden yunus timleri, şüpheli bir
Sıradaki Haber Kavga ihbarına giden polis torbalarca uyuşturucu yakaladı