Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

VATAN PARTİLİ YÜCEL: AK PARTİ YÖNETEMİYOR, MUHALEFET KAOS VADEDİYOR”

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İlker Yücel, Muğla’da gündeme

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa İlker Yücel, Muğla’da gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yücel, AK Parti yönetemiyor, muhalefet kaos vadediyor. Türkiye’nin şu an da en önemli gerçeği bu” dedi.


Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni olan Mustafa İlker Yücel, Muğla’nın merkez ilçesi Menteşe’de basın mensupları ile biraraya geldi.
Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Yücel sözlerine, “AK Parti yönetemiyor, muhalefet kaos vadediyor. Türkiye’nin şu an da en önemli gerçeği bu” diyerek başladı. Yücel, kısaca şunları söyledi:
“AK Parti şu an neyi yönetemiyor? AK Parti, 2014’ten sonra yeni bir sürece girdi. FETÖ ve PKK’nın üzerine yürüdü bu çok doğruydu. Dış politika da biz Suriye, İran ve Rusya’yla ekonomik ilişkilerimizi artırabileceğimiz bir durum olduğunu, somut örneklerini de anlatarak, bazı projeleri hazırlayarak hükümetin önüne koyduk. Komşularımız birer enerji kaynağı aslında. Fakat, batı güdümündeki iktidarlar özellikle Atatürk’ü kaybettiğimiz yıllardan sonra Türkiye bir batı güdümüne girmeye başladı. Sürekli komşuları ile didişen bir pozisyona dönüştü. En son yaşadığımız örnek Türkiye, Suriye’nin iktidarını değiştirmek gibi yanlış bir hedef içerisine girdi. Davutoğlu, Abdullah Gül, Babacan ekibinden kurtulduktan sonra AK Parti’nin bazı konularda tutumu değişti. AK Parti 3’e bölündü.

“6’LI MASA KAOS VADEDİYOR”
6’lı masa, hem PKK’nın siyasi partisi HDP ile ittifak yapması ki burada Cumhuriyet Savcıları öyle bir iddianame hazırladı ki PKK merkezinin toplantısıyla HDP yöneticilerin nasıl eş zamanlı çalıştığını, PKK’nın alınan kararın HDP’de nasıl hayata geçirildiğine dair arada kullanılan ulaklar bile dahil isimlerin tespit edilmesine dair Cumnhuriyet Savcıları bu partinin PKK tarafından sevk ve idare edildiğini bir iddianame ile kanıtladı. KHK çalışmasını CHP’de koordine eden kişi Yüksel Taşkın. KHK’lılar FETÖ ve benzeri bazı yapılarla işbirliği yaptığı için devletin bünyesinden attığı kişiler. 110 bin civarı KHK’lı vardı. Bunların 3-4 bini, hata olmuş denilerek görevine geri verildi ama yüzde 90’ı da FETÖ ile işbirliğinde bulunmuş kişiler aynı zamanda. Yüksel Taşkın ve ekibinin yürüttüğü çalışmada Gülizar Biçer çok açık bir şekilde, ‘Yargı kararı olmasına rağmen görevlerine iade edeceğiz’ dedi. Şimdi burada zaten FETÖ ile bir irtibat tespit ediyorduk. CHP yöneticilerini 2013’te 2014’te defalarca uyardık. Ekibi incelediğimizde bu ekip, kaos vadediyor.


“VATAN PARTİSİ SAHNEDEN İNMEYECEK”
Önümüzdeki seçimde; madem bir kuvvet yönetemiyor madem diğer kuvvet Amerika’ya Türkiye’yi yeniden teslim etmek istiyor, o zaman diyoruz ki artık siz kenara çekileceksiniz, biz geliyoruz. Vatan Partisi geliyor. Bir partinin gücü, öngörü kuvveti ile ölçülür. Vatan Partisi 40 yıl ileriden gidiyor. Türkiye’nin 40 yıl sonra yaşanacağı sorunları masaya yatırıyoruz. Biz siyasetimizi bilimsel yapıyoruz. Vatan Partisi bir çözüm getiriyor. Vatan Partisi’nin dizleri zorluklar karşısında titremez. Vatan Partisi sahneden inmeyecek. Davutoğlu, ‘Doğu Perinçek’in rolü ne?’ diye sordu. Cevap verelim Doğu Perinçek başrolde. Vatan Partisi önümüdeki süreçte sahneye çıkarak ‘biz yönetiriz’ diyecek.
Haber: Esma Turan

Bu haber 10 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül
Sıradaki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayan Kaya Muğla’da İftarda Vatandaşlarla Buluştu