Muğla İçin Gelecek (MİG) Platformu tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Muğla Tarhana Festivali, 20 Kasım Pazar günü Saburhane Meydanı’nda yapılacak.
Muğla İçin Gelecek Platformu (MİG) tarafından, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla, Muğla Valiliği, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Menteşe Kaymakamlığın destekleriyle ilk kez 2018’de düzenlenen Tarhana Festivali’nin 5’incisi Menteşe ilçesinde bulunan tarihi Saburhane Meydanı’nda düzenlenecek. Festivalde sabah saatlerinde tarhana kazanları kaynamaya başlayacak.
Muğla İçin Gelecek (MİG) Platformu dönem Başkanı Zafer Çeliköz festivale ilişkin yaptığı açıklamada: “MİG Platformu olarak, 2018’den beri her yıl düzenlediğimiz Muğla Tarhana Festivali’nin beşincisi bu sene 20 Kasım Pazar günü Saburhane meydanında olacak. Bu festivalin beşincisine kadar ulaşmasında katkıda bulunan ve destek olan tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz. En büyük teşekkürü ise ilgi ve alakalarıyla her sene festivali düzenleme motivasyonunu bize veren değerli halkımıza ediyoruz. Festivalimizde yine her yaştan her kitleye uygun etkinlikler, konserler ve tabii ki Tarhana dağıtımımız olacak. Tüm vatandaşlarımızı bu pazar festivalimize bekliyoruz” dedi.
Haber :Esma Turan
Bu haber 1 kez okundu.