Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

19. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali’nde İngiliz piyanistler konser verdi

Bu haberin fotoğrafı yok

19. Uluslararası Gümüşlük Müzik Festivali, İngiliz piyanistler Murray McLachlan ve Kathryn Page ikilisinin verdiği konserle devam etti.

Bodrum Klasik Müzik Derneğince düzenlenen festivalde McLachlan ve Page, dört el piyano ve solo performanslarıyla Antik Taş Ocağı’nda Bodrumlu klasik müzikseverin karşısına çıktı. İkili performansıyla alkış topladı.

Yabancı uyruklu klasik müzikseverlerin de ilgi gösterdiği konserde İngiliz piyanistler, Schubert, Grieg, Chopin, Scriabin ve Gershwin gibi bestecilerin eserlerine yer verdi.

Festival, “Suda”, “Kumda” ve “Taşta” konseptiyle çeşitli konserlerle 14 Eylül’e kadar devam edecek.

Festival kapsamında tiyatro gösterileri, sirk performansı, söyleşiler, çocuklar için geliştirilmiş projeler, farkındalık oluşturmayı hedefleyen “Yeşil Yaşam Gümüşlük” etkinlikleri de düzenlenecek.

(AA)

Bu haber 8 kez okundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Menteşe Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca ücretsiz olarak verilecek iftar
Sıradaki Haber Menteşe’de Ramazan Sofrası Kent Meydanı’nda Kuruluyor